Política de Privadesa


Política de Privadesa

Aquesta Política de Privadesa descriu les polítiques de Gerrmans Olivé, SL, Av. Catalunya, 57. SANT LLORENÇ SAVALL, BARCELONA. 08212, Espanya, correu electrònic: transports@germansolive.cat, telèfon: 608.730.470 sobre la recopilació, ús i divulgació de la vostra informació que recopilem quan utilitzeu el nostre lloc web (http://www.germansolive.cat/) (el “Servei”). En accedir o utilitzar el Servei, esteu consentint la recopilació, ús i divulgació de la vostra informació d’acord amb aquesta Política de Privadesa. Si no hi esteu d’acord, no accediu ni utilitzeu el Servei.

Podem modificar aquesta Política de Privadesa en qualsevol moment sense previ avís i publicarem la Política de Privadesa revisada al Servei. La Política revisada serà efectiva 180 dies després que la Política revisada es publiqui al Servei i el vostre accés o ús continuat del Servei després d’aquest moment constituirà la vostra acceptació de la Política de Privadesa revisada. Per tant, recomanem que revisiteu periòdicament aquesta pàgina.

Els vostres Drets:

Depenent de la llei que s’apliqui, podeu tenir dret a accedir i rectificar o esborrar les vostres dades personals o rebre una còpia de les vostres dades personals, limitar o oposar-vos al tractament actiu de les vostres dades, demanar-nos que compartim (portabilitat) la vostra informació personal amb una altra entitat, retirar qualsevol consentiment que ens hàgiu proporcionat per processar les vostres dades, tenir dret a presentar una reclamació davant una autoritat competent i altres drets que puguin ser rellevants segons les lleis aplicables. Per exercir aquests drets, podeu escriure’ns a eloi@tupsar.com. Respondrem a la vostra sol·licitud d’acord amb la llei aplicable.

Cal tenir en compte que si no ens permeteu recopilar o processar la informació personal necessària o retireu el consentiment per processar-la per a les finalitats requerides, és possible que no pugueu accedir o utilitzar els serveis per als quals es va sol·licitar la vostra informació.

Cookies, etc.

Per obtenir més informació sobre com utilitzem aquestes tecnologies i les vostres opcions relacionades amb aquestes tecnologies de seguiment, consulteu la nostra Política de Cookies.

Seguretat:

La seguretat de la vostra informació és important per a nosaltres i utilitzarem mesures de seguretat raonables per prevenir la pèrdua, l’ús indegut o l’alteració no autoritzada de la vostra informació sota el nostre control. No obstant això, donats els riscos inherents, no podem garantir una seguretat absoluta i, per tant, no podem assegurar ni garantir la seguretat de cap informació que ens enviïu i ho feu sota la vostra pròpia responsabilitat.

Queixes / Oficial de Protecció de Dades:

Si teniu qualsevol pregunta o preocupació sobre el tractament de la vostra informació que estigui disponible amb nosaltres, podeu enviar un correu electrònic al nostre Oficial de Queixes a Gerrmans Olivé, SL, Av. Catalunya, 57. SANT LLORENÇ SAVALL, correu electrònic: transports@germansolive.cat. Abordarem les vostres preocupacions d’acord amb la llei aplicable.